Bungee Jump tanpa tali

Posted by VIRALITIE


Inginkan cabaran dan keseronokkan?
Sukan extreme atau mencabar memberikan kepuasan yang tidak terhingga kepada mereka yang meminati! Oleh sebab itu, mereka sentiasa membina sesuatu yang lebih mencabar dan terus mencabar! Cabaran ini yang memberi kepuasan kepada mereka!

Bagaimana dengan Bungee Jump tanpa tali?
Gabungan antara sains dan extreme melahirkan sesuatu yang baru iaitu Bungee Jump tanpa tali! Rasanya lagi mencabar kerana kita tidak bergantung kepada sesuatu kecuali teknologi sains!

Ikuti video mengenai Bungee Jump tanpa tali berikut:




Korang ada beran nak bungee jump TANPA TALI?Jangan risau, dorang pakai kuasa magnetic field. Pergh risau tengok dia nak lompat!
Posted by OHBULAN! on Thursday, August 13, 2015


FOLLOW and JOIN to Get Update!

Social Media Widget SM Widgets




Demo Blog NJW V2 Updated at: 7:06 PM

1 comments:

  1. perghhh feel dia mesti macam mati hidup semula kan... buggie yg ada tali pun dok terkebil2 nak try inikan pula yg xde tali.. xsanggop mummy! huish...

    ReplyDelete